Lasanya de fruites del bosc

Ingredients

  • 400 grams de baies (mixtes)
  • 100 grams de galetes amarettini
  • 300 grams de mató natural
  • 300 grams de mató amb sabor de vainilla
  • 300 grams de mató amb sabor de maduixa

4 racions

Elaboració

Tria les baies.
Aixafa, amb un caso, les galetes amaretini,
Posa les baies i les galetes d'amaretti triturades en un plat de vidre i barreja amb el mató natural, el mató de vainilla i el mató de maduixa.
Serveix decorat amb unes fulles de bàlsam de llimona.

Notes

Si col·loqués la lasanya de baies al congelador durant 1 hora, tindràs un postra meravellosament refrescant per a l'estiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: